Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

verwijzende tandartsen

We koesteren en waarderen de individuele relaties die we hebben ontwikkeld met u en uw team. Het is onze prioriteit om uw visie en voorkeuren te kennen in het doorverwijzen van patiënten naar onze praktijk. Wij zien onze rol als een verlengstuk van uw praktijk en doen ons uiterste best om optimale zorg voor uw patiënten mogelijk te maken.

Wij danken u voor uw doorverwijzingen en de mogelijkheid om samen te werken. Bent u een nieuwe verwijzer en wilt u graag overleg dan zijn wij te allen tijde bereid tot overleg. Een verwijsblokje is voorradig mocht u die willen gebruiken.

We zijn bereikbaar via info@parohaarlem.nl een email  via Exchange Online (Microsoft) die voldoet aan de AVG richtlijnen.

Daarnaarst kunt u ook beveiligd e-mailen met uw eigen secure Zorgmail e-mail adres direct naar ons secure e-mail van Zorgmail: info@parohaarlem.nl (U moet wel echt vanuit uw eigen Zorgmail account e-mailen) (Zorgmail heeft info@parohaarlem.nl zodanig gekoppeld dat het volledig werkt binnen Zorgmail Safe Relay)

Binnen veel tandheelkundige software pakketten (Exquise / Simplex / Novadent / OASA / JDS / TabDents) is het mogelijk om de documenten en de röntgenfoto's gezamenlijk te versturen naar ons secure EDI-adres: 500085458@lms.lifeline.nl  (dit moet wel ingesteld worden binnen de instellingen van uw software)