Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

aanbevelingen

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft om uw patiënten door te verwijzen. Ons doel is om een naadloze overgang te bereiken, zodat patiënten het gevoel krijgen dat onze praktijk een verlengstuk is van uw praktijk. Om ons te helpen om dit doel te bereiken zijn er een aantal tips.

Hoe meer informatie we hebben over de doorverwijzing des te beter! Gelieve de informatie over de elementen en/of kwadranten betreffende de behandeling van uw patiënt bij te voegen. Ook kunt u ons informeren over wat u gedaan heeft en wat u graag wilt doen in de toekomst, zodat we uw aanbevelingen kunnen verwerken in het behandelplan en eenduidig kunnen zijn in onze planning van de behandeling.

Uw patiënten moeten erop gewezen worden dat ze tijdens hun eerste bezoek onderzocht worden en dat een eventuele behandeling tijdens een aparte afspraak plaats vindt. Op deze manier kunnen wij de behandeling met u afstemmen en de patiënten goed voorbereiden, zowel voor en na de operatieve zorg en de financiële kant van de behandeling.

De oude x-foto's kunnen ook behulpzaam zijn. Wij adviseren een volledige röntgenstatus voor uitgebreide gevallen, een periapicale röntgenfoto voor meer specifieke gevallen en een orthopantomogram voor de implantaat gevallen.

Als u uw doorverwijzing per e-mail stuurt, kunt u de x-foto's meesturen en wij zullen deze bijvoegen in de elektronische dossier van de patiënt. Wij zijn erg blij met x-foto's in jpeg formaat, omdat we deze gemakkelijk in onze software programma kunnen importeren.

Wij hebben ondervonden dat de beste doorverwijzing bij acute gevallen gebeurt, wanneer patiënten ingepland worden, terwijl ze in uw praktijk aanwezig zijn. Wanneer u belt als uw patiënt aanwezig is dan zullen we de patient meestal de zelfde dag nog zien voor een spoedconsult.
Gelieve uw patiënten op het hart te drukken om uw praktijk te blijven bezoeken voor een halfjaarlijkse controle. Dit houdt uw team up-to-date in uw praktijk gedurende de behandeling hier.

Voor patiënten die afwisselend bezoeken brengen aan onze praktijken, is het fijn om kopieën van uw x-foto's te ontvangen, zodat we geen problemen of misverstanden veroorzaken voor uw patiënten. Bitewings zijn erg behulpzaam, zodat we goed kunnen beoordelen vanuit een parodontale optiek.

We zijn blij met telefonisch overleg of e-mails om de behandelingen van patiënten te bespreken voorafgaand aan het eerste bezoek van de patiënt. Hoe meer informatie we delen, des te beter de zorg die de patiënt ontvangt.

Mocht u vragen hebben, op- en aanmerkingen of suggesties, voelt u zich dan vrij om ons te bellen. Wij zijn altijd beschikbaar om de planning van de behandeling te bespreken.