Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

Chirurgische Behandelingen


Pocket Reductie Behandeling

De belangrijkste oorzaak van een parodontale aandoening zijn bacteriën in de vorm van een kleverige, kleurloze plak die voortdurend op uw tanden groeit. Een aantal factoren kunnen de oorzaak zijn van een parodontale aandoening of de progressie beïnvloeden.

lees meer

Kaakverbreding

Botverlies van de boven- en onderkaak kunnen het gevolg hebben dat er onvoldoende bot en weefsel dikte is voor een zowel esthetische als een functionele kroon, brug of implantaat. Dit gebrek kan veroorzaakt zijn door trauma, ontwikkeling, parodontitis of het dragen van prothesen. 'Ridge augmentation' procedures hebben aangetoond dat ze de reiniging en het uiterlijk van kronen en bruggen enorm verbeteren. Tevens kunnen deze procedures de kans vergroten op succesvolle esthetische en functionele implantaten.

lees meer

Tandvlees Transplantatie

Uw tandvlees kan zich hebben teruggetrokken vanwege verschillende redenen, waaronder te hard poetsen of een parodontale aandoening. Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij de factoren identificeren die bijdragen aan dit probleem. Zodra deze factoren onder controle zijn, kan een tandvlees transplantatie behandeling nodig zijn om het tandvlees te herstellen om nog meer teruggetrekken van tandvlees en botverlies te voorkomen.

lees meer

Pocket Reductie

Pocket Reductie

Uw bot en tandvlees moet goed rondom uw tanden passen als een coltrui om uw nek. Als u een parodontale aandoening heeft is dit steunweefsel en bot verloren en zijn pockets ontwikkeld.

Na verloop van tijd worden deze pockets dieper, waardoor een grotere ruimte ontstaat waar bacteriën kunnen groeien. Deze diepe pockets verzamelen meer en meer bacteriën en dit resulteert in een verder bot en weefsel verlies. Uiteindelijk, zal er te veel bot verloren gaan, waardoor de tanden moeten worden verwijderd.

lees meer

Extractie

Het kan nodig zijn dat een tand of kies getrokken moet worden. Er zijn verscheidene redenen die daar aanleiding toe geven.

Gedurende de extractie voelt u een grote druk. U voelt de druk zonder pijn, omdat de verdoving de zenuwen die pijn doorgeven verlamd, maar de zenuwen die druk overbrengen zijn niet sterk beïnvloed.

lees meer