Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

Gebitsreiniging

Parodontale therapie kunnen bestaan uit niet-chirurgische en chirurgische behandeling. Beide behandelingen zijn gericht op genezing van de ondersteunende structuren van de tanden en het creëren van een stabiele situatie. Hoewel er geen medicijnen zijn voor parodontale aandoeningen, zijn er methoden om de progressie van parodontitis onder controle te houden en drastisch het risico van het verlies van tanden te verminderen. Lees verder voor meer informatie over onze niet-chirurgische behandelingen.


Tandplak, Tandsteen en Worteloppervlak Reiniging

De eerste fase van de behandeling is meestal een grondige reiniging om tandplak en tandsteen te verwijderen onder het tandvlees. 
Tevens worden de tandwortels gereinigd en het wortel oppervlak glad gemaakt, zodat het tandvlees geneest en weer met de tand verkleeft. In sommige gevallen zal de occlusie (het gebit) moeten worden aangepast.

lees meer

Parodontaal Onderhoud

Parodontaal Onderhoud

Na een totale parodontale behandeling is uw tandvlees weer gezond, maar u bent nooit volledig genezen. Parodontale aandoeningen zijn chronische ziektes, net zoals diabetes en hart- en vaatziekten, die constant onderhoud nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw ziekte inactief blijft.

lees meer

Medicatie

In sommige gevallen worden medicijnen voorgeschreven op het moment dat er een grondige schoonmaak plaats vindt. Antibiotica zijn medicijnen die infecties veroorzaakt door bacteriën tegengaan.

lees meer