Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

Na een totale parodontale behandeling is uw tandvlees weer gezond, maar u bent nooit volledig genezen. Parodontale aandoeningen zijn chronische ziektes, net zoals diabetes en hart- en vaatziekten, die constant onderhoud nodig hebben om ervoor te zorgen dat uw ziekte inactief blijft.

De meeste behandelde parodontale patiënten vereisen frequente reiniging, ongeveer elke drie maanden, in plaats van de reguliere om zes maanden schoonmaken bij de tandarts, omdat het tandvlees sneller vatbaar en gevoeliger is voor parodontitis..

Tijdens het parodontaal onderhoud, wordt uw parodontale status nauwkeurig gecontroleerd op veranderingen. Daarna wordt er voorzichtig maar grondig reinigd om de eerste tekenen van de ziekte weer te behandelen. Op deze manier kan verdere botverlies worden voorkomen.

Wij zullen uw tandarts regelmatig inlichten over relevante informatie met betrekking tot de stabiliteit van uw parodontale conditie. We zijn ervan overtuigd dat preventieve tandheelkunde de beste tandheelkunde is.