Mondhygiëne

Om uw tanden voor altijd te behouden, zal u de tandplak van uw tanden en tandvlees elke dag op een goede manier met poetsen en tussen de tanden moeten schoonmaken. Regelmatige bezoek aan de tandarts is ook belangrijk. Dagelijks schoonmaken zal helpen om tandsteenvorming tot een minimum te beperken, maar het zal het niet helemaal voorkomen. Een professionele schoonmaak, zoals aanbevolen wordt door uw tandarts, is noodzakelijk om tandsteen te verwijderen van plaatsen waar uw tandenborstel en tandenstokers niet kan komen.


Hoe te Poetsen

Hoe te Poetsen

Een zachte tandenborstel die u toelaat om elk oppervlak van elke tand te bereiken. Als de haren op uw tandenborstel gebogen zijn of versleten, dan dient u een nieuwe te kopen. Een versleten borstel zal niet goed uw tanden schoonmaken.

lees meer

Hoe te flossen

Parodontale aandoeningen verschijnen meestal tussen de tanden waar uw tandenborstel niet kan bereiken. Flossen is een zeer effectieve manier om de tandplak die zich op de oppervlakten bevindt te verwijderen. Hoewel, het wel belangrijk is dit te doen met de juiste techniek. De volgende instructies zullen u helpen, maar onthoud, het kost tijd en oefening!

lees meer

Het kiezen van mondverzorgende product

Het kiezen van mondverzorgende product

Er zijn zo veel producten op de markt. We hebben er en paar op een rij gezet voor u. Automatische en "high-tech" elektronische tandenborstels zijn veilig en effectief voor het grote deel van de patiënten. Orale irrigator (monddouche) zal uw mond grondig reinigen, maar zal de tandplak niet verwijderen. Fluoride tandpasta en mondwater, indien deze gebruikt te worden met poetsen en flossen kan het tandbederf maar liefst met 40 % verminderen.Als u vragen heeft over het juiste type van producten voor mondverzorging en hoe ze te gebruiken, vraag het ons.

lees meer