Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

Tandvlees Transplantatie

Parodontale behandelingen worden uitgevoerd om verdere tand problemen en tandvlees aandoeningen te genezen.

Blootliggende tandwortels kan een gevolg zijn van terugtrekkend tandvlees. Hierdoor kunt u last krijgen van gevoelige tandhalzen voor koud en warm eten en drinken.

Uw tandvlees kan zich hebben teruggetrokken vanwege verschillende redenen, waaronder te hard poetsen of een parodontale aandoening. Voorafgaand de behandeling kunnen wij de factoren te identificeren die bijdragen aan dit probleem. Zodra deze factoren onder controle zijn, kan een tandvlees transplantatie behandeling nodig zijn om het tandvlees te herstellen, om nog meer teruggetrekken van tandvlees en botverlies te voorkomen.

Procedure
Tijdens deze behandeling wordt het tandvlees weefsel van het gehemelte of een ander donor plek gebruikt om de blootliggende wortel te bedekken. Dit kan bij een of meerdere tanden gedaan worden om een gelijke tandvlees rand te creëren of om de gevoeligheid te verminderen.

Voordelen
Een tandvlees transplantatie kan verdere terugdringing en botverlies verminderen., daardoor kan de bedekte wortel beschermd worden tegen verdere verval. Dit kan de gevoeligheid van de tanden verminderen en uw uiterlijk verbeteren.