Wij zijn verhuisd naar een nieuw adres. Zijlweg 144 Haarlem. Bekijk hier de routebeschrijving.

Corona protocol

De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd. Het beleid is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Als u daarom op een van de volgende vragen ja antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.
- Heeft u nu corona?
- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
- Heeft u een of meerdere van de volgende symptomen: reukverlies, verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden Celcius)?
- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
- Bent u in thuisisolatie?
- Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Omdat handhygiene bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol.
We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken; en niet met uw vingers iets in uw mond aan te wijzen. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:


- De praktijk mag pas 1 minuut voor de afgesproken tijd betreden worden. Indien men te vroeg arriveert graag buiten de praktijk wachten en daar ook de 1,5 meter onderling respecteren.
- Kom met lege handen naar de praktijk. Laat zoveel mogelijk zaken in de auto of thuis. Er is geen mogelijkheid om iets in de hand te houden of neer te leggen.
- Het patiententoilet is afgesloten dus echt thuis van te voren tandenpoetsen en naar het toilet gaan.
- In de behandelkamer krijgt u een bekertje aangereikt met verdunde oplossing waterstofperoxide 1 % om 30 seconden mee te spoelen. Draag oude kleding want druppeltjes waterperoxide kunnen bleek vlekken veroorzaken.
- Volg de aanwijzingen van onze mederwerkers op.
- Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
- Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar niet de hand schudden. Medewerkers in de behandelkamer zullen hoofdbedekking dragen, mondkapje en bril of spatscherm.

In de gehele praktijk en behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en daarom hebben we deze aanvullende hygienemaatregelen genomen.

Hopende op uw begrip en u voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Parododontologie Haarlem